Tennis Club Stappegoor verhuist naar een nieuwe locatie binnen Stappegoor

Om ruimte te maken voor de 2e fase van nieuwbouwplan Willemsbuiten verhuist de accommodatie van Tennis Club Stappegoor (voorheen gelegen tussen Stadssporthal en de Sporthogeschool).
De huidige accommodatie is sinds eind oktober al niet meer in gebruik.

Begin 2016 komt er aan de achterzijde van T-Kwadraat en de Ireen Wüst IJsbaan een nieuwe tennisaccommodatie voor Tennis Club Stappegoor. Het geld daarvoor is beschikbaar gesteld door het Consortium Stappegoor. Dit conform de afspraken tussen de gemeente en het consortium in december 2012 in de Aanvullende Overeenkomst.. De grond die nodig is voor de nieuwe accommodatie wordt door de gemeente in erfpacht uitgegeven aan Tennis Club Stappegoor.

Tobias Verhoeven (directeur Consortium Stappegoor): Wij zijn erg blij dat Tennisclub Stappegoor in goed overleg met de gemeente op een nieuwe plek binnen Stappegoor verder kan sporten. Het levert een belangrijke bijdrage aan de aantrekkelijkheid van Willemsbuiten doordat er veel verschillende sporten op verschillende niveaus in de buurt beoefend kunnen worden.

Cees van Loon (bestuurslid van Tennis Club Stappegoor) laat weten,dat ook Tennis club Stappengoor ( voorheen Stichting Beheer en Verhuur Tennisbanen en de Interpolis Tennis club ) blij is dat het nieuwe complex er nu gaat komen.

Blij ook dat wij op de locatie Stappengoor kunnen blijven en dat wij op 1-4-2016 met onze nieuwe club het seizoen op de nieuwe locatie kunnen starten.
Waarschijnlijk eerste week januari 2016 zullen de bouwwerkzaamheden starten van de nieuwe banen en het paviljoen.