TENNIS CLUB STAPPEGOOR

Goed nieuws, slecht nieuws

Beste leden,

Met veel vertraging heeft Enexis afgelopen vrijdag ons paviljoen van stroom voorzien. Wat rest is het plaatsen van de nieuwe armaturen op de masten. Het bestuur heeft gekozen voor de beste en meest energiezuinige armaturen in LED uitvoering.

Helaas gooit producent, Philips, nu roet in het eten met de mededeling dat levering pas eind juli zal plaatsvinden. Daarover heeft het bestuur contact gehad met de leverancier, de firma HAK, die daarmee voor een voldongen feit stond.

Het bestuur is er met HAK uitgekomen, er worden nu op 19 mei tijdelijke armaturen met een goede lichtopbrengst geplaatst, maar minder energiezuinig. De meerprijs die wij voor levering van stroom voor deze tijdelijke voorziening gaan betalen, tegenover de bestelde energiezuinige LED verlichting, komt voor rekening van HAK. Ook nemen zij de kosten voor het weghalen van de tijdelijke verlichting voor hun rekening.

Al met al geen slechte deal. Uiteindelijk komt er verlichting, waardoor er vanaf 19 mei tot maar liefst 23.00 uur getennist kan worden.

Dus nu nog meer tennisplezier!!

Het bestuur van TCS