Terugblik op een geslaagd zomertoernooi 15 juli 2022


Vrijdag 15 juli vond het zomertoernooi onder prachtige weersomstandigheden plaats. 10 heren en 6 dames speelden steeds in wisselende samenstelling gedurende 40 minuten de sterren van de hemel. Na iedere gespeelde partij werden de punten genoteerd, snel een drankje gedronken en op naar de volgende ronde. De dames speelden steeds gemengd dubbel en de heren namen het zowel tegen een gemengde tegenstander als tegen een heren dubbel op.

Er werd gesmasht, lobjes, lange ballen en ook de fameuze “Els” ballen kwamen voorbij. Hoewel iedereen zijn best deed om een plaats in de (halve) finale te behalen, overheerste vooral het spelplezier en een gezellige sfeer. Ballen die bij twijfel in dan wel uit werden gezien, telden niet en werden na gezamenlijk beraad opnieuw gespeeld. Het publiek genoot net als de spelers zelf met volle teugen.

Toen we halverwege de middag ook Cor van Diessen op bezoek kregen, kon de middag al niet meer stuk. Tegen 17:00 uur sloten we de middag af met de prijsuitreiking en voor de liefhebbers een voedzame soep gevolgd door zeer smakelijk buffet en een heerlijk toetje klaargemaakt door Marij en Cees.

Zo’n toernooi smaakt naar meer! Houd dus goed de berichtgeving op onze website in de gaten, begin september vindt de volgende sportieve krachtmeting plaats.