Kermisfietstocht TCS ruim 40 km samen op de pedalen


Woensdag 27 juli verzamelden 12 mensen zich bij het Tennishome voor de eerste TCS Kermisfietstocht. De husselgroep van woensdagochtend speelde fanatiek het spel en werd door de deelnemers aan de fietstocht sportief aangemoedigd.

Rond half 12 vertrok de groep om via het Leijpark en een ommetje richting Moergestel, in Hilvarenbeek aan te komen. De dames en heren staken gezamenlijk de handen uit de mouwen zodat binnen no-time een heerlijke lunch klaar stond. Vervolgens ging de rit verder via Biest Houtakker naar Gorp en Roovert en een tussenstop bij de Roovertsche Leij. 

Na een verkoelend drankje waren er nog 10 km te overbruggen om te eindigen bij TCS Achter de Ijsbaan. Onze voorzitter Cees verzorgde samen met Mary wederom een heerlijke maaltijd. Zodat iedereen moe en voldaan terug kan kijken op een geslaagde Kermistoertocht. Volgend jaar komt er zeker een tweede editie.