TENNIS CLUB STAPPEGOOR

Pieter Dankers een van onze leden én enthousiaste deelnemer aan het zomertoernooi schreef op eigen initiatief een mooi verslag van het zomertoernooi.
Hoewel na de eerste aankondiging het aantal aanmeldingen achterbleef waren er maar liefst 13 heren en 11 dames die meespeelden. Door deze hoge opkomst kwamen we zelfs 1 baan tekort, zodat elke speler 1 ronde vrijaf had.
Dat was niet zo erg want de temperatuur liep gestaag op naar waarden boven de 30 graden. Een koele wind zorgde er echter voor dat het op de banen uit te houden was. We speelden gemengd dubbel en de beste tweetallen speelden na 3 rondes voor een plaats in de finale.
De verliezersfinale en de finale werden tegelijkertijd gespeeld voor een vol terras en aanmoedigingen zorgden ervoor dat de vermoeide spelers toch tot het gaatje konden gaan.
De finale was reuze spannend , de pot ging gelijk op en bij het laatste fluitsignaal was er maar een verschil van 1 game.
Na de prijsuitreiking werd er een heerlijk hapje geserveerd en maakte de bar overuren.
Die nog mee bleven eten konden daarna genieten van een heerlijke rijsttafel en een verrukkelijk toetje.
Iedereen die meegeholpen heeft om van deze dag iets moois te maken wil ik bedanken voor de inzet en gezien het enthousiasme van iedereen is zo’n middag weer voor herhaling vatbaar!

Geef een reactie