Najaarstoernooi 6 oktober


In navolging op het geslaagde zomertoernooi organiseren we voor ALLE leden van TCS en hun tennisvrienden een toernooi op vrijdag 6 oktober en mocht het onverhoopt slecht weer zijn die dag een alternatief op vrijdag 13 oktober

We spelen van 13:00 tot 17:00 uur. Daarna is de prijsuitreiking en bestaat voor de liefhebbers de gelegenheid om gezamenlijk met een hapje en drankje af te sluiten.

Deelname aan het toernooi is gratis, voor de afsluiting (exclusief consumpties) vragen we een bijdrage van € 15,00 per persoon. Betaling op de dag zelf met pin.

We streven ernaar om genoeg deelnemers te enthousiasmeren, zodat we 5 banen bezetten om gemengd dubbel te spelen. Vrij tennissen is die middag niet mogelijk. De wedstrijdleiding stelt het wedstrijdschema samen. Per ronde wisselt de samenstelling van de “teams” zodat je steeds met een andere partner speelt. Iedere deelnemer speelt tenminste 3 rondes van ongeveer 40 minuten. Je verzamelt zo individuele speelpunten, die bepalen welke spelers doorgaan naar de halve en de hele finale.

Graag voor 29 september aangeven of je meedoet met het toernooi en of je aansluit bij de “afterparty” Dit kan per mail naar tcstappegoor@outlook.com of door je naam te noteren op het formulier dat bij de beheerder aan de bar ligt. We rekenen op veel sportieve aanmeldingen.