TENNIS CLUB STAPPEGOOR

Het begint zo langzamerhand een traditie te worden, ons najaarstennistoernooi. Het enige wat wel eens roet in het eten wil gooien is het weer. Maar daar was vrijdag 6 oktober geen sprake van. Heel langzaam kwam de zon door en werd het aangenaam warm. Voor de tennissers (vooral op de achterste banen ) stond er wel een stevige wind, maar op het terras was het genieten van een zomers temperatuurtje.

Omdat 10 dames en 10 heren zich hadden aangemeld, waren alle banen in gebruik waren. Steeds werd na 40 minuten de balans opgemaakt en konden we even uitpuffen op het terras om daarna weer in een nieuwe samenstelling verder te gaan. Na 3 rondes werden er met de spelers en speelsters met de meeste gewonnen games nieuwe koppels gevormd die onderling mochten uitvechten wie er in in de finale zou komen. Uiteindelijk wisten Leon en Gerrie de finalewedstrijd naar zich toe te trekken, waar Peter samen met Marij eindigde op de tweede plaats.

Uiteindelijk waren sportiviteit en plezier de grote winnaars. Iedereen was gebleven om de finalisten aan te moedigen, dat was super. Langzaam zakte de zon achter de bomen en begon het frisser te worden, overal zag je vesten en jasjes tevoorschijn komen. In de tussentijd was Cees al bezig  met kokkerellen voor de mee-eters. Hij krijgt het toch maar weer steeds voor elkaar om voor iedereen iets lekkers op tafel te zetten. Zo sloten we een gezellige middag af.

Iedereen die meedeed aan het toernooi en op welke manier dan ook zijn bijdrage leverde danken we van harte. Met zoveel saamhorigheid en plezier op deze gezellige middag houden we het organiseren van toernooien erin.

Pieter Dankers