TENNIS CLUB STAPPEGOOR

ROEL HIEL

Vrijdag 8 december 2023 verleende Cees van Loon als voorzitter van onze club, namens het bestuur en alle leden het erelidmaatschap aan Roel Hiel. Maandag 11 december vertrok hij om permanent in Spanje te gaan wonen waarmee ook zijn lidmaatschap van onze club stopt. Natuurlijk gaan we hem als sportieve speler missen maar bovenal zijn sociale houding, persoonlijke interesse en betrokkenheid die hem zo kenmerken gaven zijn aanwezigheid bij onze club betekenis. We bedanken Roel voor zijn positieve bijdrage op vele momenten en zijn trouwe inzet als lid van de onderhoudsploeg. Het gaat je goed in Spanje!

Cor is al vele jaren als sportieve tennisser en trouw lid aan onze vereniging verbonden. Menig tegenstander wist hij met zijn technisch spel, zijn inzet, eigenwijsheid en droge humor tot wanhoop te drijven. Naast zijn aanwezigheid als speler op de baan, bracht Cor ook menig uur door om met de onderhoudsploeg ervoor te zorgen dat de banen er piekfijn bij liggen. Vergeet ook niet zijn inzet bij de bouw van het Tennishome Achter de IJsbaan. Ook hier liet hij zijn hart voor de vereniging en vakmanschap gelden.

Tot zijn en onze spijt moest Cor vanwege gezondheidsredenen zijn (tennis)activiteiten stopzetten. Hij en zijn vrouw Annie waren blij verrast met het bezoek van onze voorzitter en de blijk van waardering die hij namens ons allemaal mocht geven. We danken Cor voor alle inzet en gezellige uren. Cor is helaas veel te jong op 7 november omringd door zijn gezin overleden. Veel leden brachten hem een laatste groet bij een overweldigend