TENNIS CLUB STAPPEGOOR


EEN BAAN HUREN BIJ BIJ T.C.S.

Bij T.C.S. bieden we de mogelijkheid om te genieten van een ontspannen potje tennis, zelfs als je geen lid bent! Voor slechts 15 euro per uur kun je een baan huren en je tennisvaardigheden laten zien op onze prachtige tennisbanen. Of je nu alleen wilt spelen, met vrienden of familie, de keuze is helemaal aan jou. Dus waar wacht je nog op? Kom nu naar T.C.S. en beleef een sportieve en plezierige tijd op onze faciliteiten.


ALS INTRODUCEE MEE NAAR T.C.S.

Bij T.C.S. geloven we in het delen van tennisplezier met vrienden en familie! Als lid heb je de mogelijkheid om een introducee mee te nemen voor slechts 7,50 euro. Dus als je iemand kent die graag een potje wil tennissen op onze prachtige banen, nodig ze dan gerust uit voor een sportieve en gezellige tijd bij T.C.S. We verwelkomen nieuwe gezichten en kijken ernaar uit om samen te genieten van het tennis!"


ZELF ORGANISEREN BIJ T.C.S.

Bij T.C.S. moedigen we creativiteit aan en geven we jou de ruimte om zelf iets te organiseren! Denk aan een spannend toernooi, een gezellig teamuitje of een ander leuk evenement. Heb je een idee? Laat het ons weten en we helpen je graag om het te realiseren. Bij T.C.S. staat jouw initiatief centraal!